LDR 00903naa#a2200241#i#450# 001 EN\\bibl\25630 005 20240420035534.6 011 ## _a2500-4239 100 ## _a20160627b2016####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aENG 102 ## _aRU 200 1# _aANTIMICROBIC ACTIVITY OF FRUIT AND VEGETABLES’ NATURAL MICROFLORA AS A SOURCE OF RECEIVING BIOPRESERVATIVES _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2016 215 ## _a9 с. 608 ## _aJournal article _2local 686 ## _aОбщие вопросы физики. 29.01 _2grnti 686 ## _aОбщие вопросы математики. 27.01 _2grnti 686 ## _aОбщие вопросы химии. 31.01 _2grnti 686 ## _aОбщие вопросы биологии. 34.01 _2grnti 700 #1 _aProsekov _gAlexander Yu. 700 #1 _aSukhikh _gStanislav A. 700 #1 _aZimina _gMariya I. 856 4# _ascience-evolution.kemsu.ru _u